S. M. Hodgkinson |
Evaluation of the quality of protein sources for inclusion in diets for monogastric animals. |
Ciencia e Investigación Agraria 33(2): 83-90 |
Con comité editor |
D. Ibarra, L. Latrille |
Incremento en la proteína no degradable en rumen de vacas lecheras: 1. Efectos sobre la producción y composición de leche y utilización de nutrientes |
Archivos de Medicina Veterinaria 38(2): 115-121 |
ISI |
D. Ibarra, L. Latrille y F. Wittwer |
Incremento en la proteína no degradable en rumen de vacas lecheras: 2. Efectos sobre utilización y excreción del nitrógeno |
Archivos de Medicina Veterinaria 38(3): 219-225 |
ISI |
P. Williams, S. Hodgkinson, S. Rutherfurd y W. Hendriks |
Lysine content in canine diets can be severely heat damaged. |
Journal of Nutrition 136(7S): 1998S-2000S |
ISI |
D. Alomar, S. Hodgkinson, D. Abarzúa, R. Fuchslocher, C. Alvarado y E. Rosales |
Nutricional evaluation of comercial dry dog foods by near infrared reflectance spectroscopy |
Journal of Animal Physiology and Animal Nutrition 90, 223-229 |
ISI |
I. López, I. Valentine, G. Lambert, D. Hedderley, P. Kemp |
Plant functional groups in a heterogeneous environment. |
New Zealand Journal of Agricultural Research 49: 439-450 |
ISI |
L. H. Molina, J. Kramm, C. Brito, B. Carrillo, M. Pinto y A. Ferrando |
Protein composition of milk from Holstein_Friesian dairy cows and its relationship with the genetic variants A and B of κ-casein and β-lactoglobulin |
Internacional Journal of Dairy Technology (Part I) 59(3) : 183-187 |
ISI |