Instituto de Ciencia y Tecnología de los Alimentos

Publicaciones del año 2010

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Autores Título Revista Tipo
Bastias, J., Bermudez, M., Carrasco, J., Espinoza, O., Muñoz, M. y Galotto, M. Determination of Dietary Intake of Total Arsenic, Inorganic Arsenic, and Total Mercury in the Chilean School Meal Program Food Science and Technology International 16(5): 443-450
Estévez, A.M., Mejía, J. y Escobar, B. Effect of solid content and sugar combinations on the quality of soymilk-based yougurt. Journal of Food Processing and Preservation 34: 87–97
Concha, A. y Fuentes, R. Lactic acid bacteria in an alginate film inhibit Listeria monocytogenes growth on smoked salmon Food Control 22: 485-489
Obando, M., Báez, L. y Horzella, M. Viabilidad de los microorganismos probióticos Lactobacillus casei 01, Lactobacillus acidophilus La-5, Bifidobacterium BB12 durante el almacenamiento de queso cottage Vitae 17(2): 141-148

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