Instituto de Ciencia y Tecnología de los Alimentos

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Autores Título Revista Tipo
Kong Ah-Hen, Marcia Costa, Susan Poo, and Roberto Lemus-Mondaca Anthocyanin Retention of Cranberry (Vaccinium macrocarpon) Juice Subjected to Different Nanofiltration Conditions Journal of Chemistry, vol. 2017, Article ID 7209243, 7 pages, 2017. doi:10.1155/2017/7209243
Ociel Muñoz, Pedro Zamorano, Olga Garcia, José Miguel Bastías Arsenic, cadmium, mercury, sodium, and potassium concentrations in common foods and estimated daily intake of the population in Valdivia (Chile) using a total diet study Food and Chemical Toxicology. Food Chem Toxicol. 2017 Mar 16. pii: S0278-6915(17)30121-7.
Jose M. Bastías, Pamela Balladares, Sergio Acuña, Roberto Quevedo, Ociel Muñoz Determining the effect of different cooking methods on the nutritional composition of salmon (Salmo salar) and chilean jack mackerel (Trachurus murphyi) fillets PLOS ONE | https://doi.org/10.1371/journal.pone.0180993 July 7, 2017
Díaz, A., Carrillo, B. Evaluación del grado de cumplimiento de las BPM en la industria cervecera artesanal de la Región de los Ríos Agro Sur 44(1): 23-34, 2016

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